sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Päivitystä




Moikka!

Nonniin pitkästä aikaa päivittelyä =). Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut. Noo ei nyt paljoo, mutta sitä normaalia :).

Kerronpa ensin vaikka marsujen kuulumisia.
Molemmille kuuluu hyvää ja on reippaita kuikuttajia. Tänään siivosin molempien häkit oikein kunnolla. Pesin pohjat ja vaihdoin järjestystä. :) Ostin tuossa perjantaina Aavalle oman heinäkaukalon, kun tähän asti on ollut lainassa kaverin toinen heinäkaukalo. Laitoin Hallalle taas oman rakkaan patjan häkkiin ja siinähän se on pomppinut koko illan :D. Siinä se vahtii huoneen touhuja, yleensä tuollein makuulleen :).

Aavan häkki oli ennen hieman tuolla syrjemmässä niin, että sitä ei voinut niin hyvin huomata ja jutella niikuin Hallalle. Tänään sitten päätin, että siirrän sitä häkkiä niin, että se on samallailla kuin Hallan häkki, mutta marsut pystyvät myös katselemaan toisiaan sieltä :). Ja se oli hyvä ratkaisu, nyt pääsee käyttämään sivuluukkuakin ja kyllähän se Aava kävi siitä jo salaatinlehen hakemassa<3 :).

Sain myös tuossa pari viikkoa sitten kaverini isän työpaikalta semmoisen puuaitauksen jossa voi juoksuttaa marsuja ja hiiriä. Kun laitoin Hallan ensimmäistä kertaa sinne niin se oli niin iloinen, ettei tiedän missä ja miten päin olisi ollut :D. Se juoksi ja pukitti samaan aikaan, pää viskoi miten sattuu ja meno oli kova.

Oli myös kiva lopetus yhdelle päivälle, kun Halla ja Aava näki toisensa ihan kunnolla. Menin sinne puuaitaukseen istumaan missä Halla oli ja minulla oli Aava sylissä. Hirmuisesti Aavan teki mieli mennä sinne Hallan kanssa juoksemaan, mutta en päästäny ettei käy mitään vahinkoa. Kovasti ne siinä toisiaan haisteli ja ihmetteli. Kyllä Aava hieman Hallaa yritti näykkiä nenästä, mutta eipä Halla siitä mitään piitannut, kun nainen oli edessä :D.



Noo sitten hiirineitiin. Kirppu on hieman kipeä ollut tässä. Se on jo muutaman kuukauden tuhissut, mutta nyt se aloitti pienen epätavallisen vikinän ja otin niiden kasvattajaan yhteyttä ja nyt epäillään, että Kirpulla on hengitystie infektio :(. Saatiin siihen hoito-ohjeet, jota voi kotona tehdä, mutta jos ei ala auttamaan niin se on mentävä lääkäriin ja antibiottikuuri tai lopetus. Mutta muuten Kirppu voi hyvin, on iloinen ja energinen :). Ja Valma voi paksusti :D lihonut ihan hirveästi.
Ostin perjantain neideille ruokaa, kun oli vähän vähissä, mutta nyt ei tosiaankaan ole. Ostin vielä tänään varmuuden vuoksi ruokaa (2,5kg) ja meinasi tulla jo pieni ongelma, että minne kaiken ruoan ahdan, mutta kyllä jokaiselle murulle löytyi paikka. Ei tarvitse hetkeen ostaa ruokaa niille :D.


Että semmoista tälläkertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti