sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kuikuttelua ja kerjäämistä




Heeij!

Molemmille kuikulle kuuluu oikein hyvää :). Tänään aamulla opetin Hallan kerjäämään :D. Ja nyt Halla osaa siis kerjätä, ei mitenkään niinkuin ammattilaiset, mutta osaa edes vähän. Ja tämä Hallan kerjääminenhän on sitä, että nostetaan etu käpälät noihin kaltereiden väliin ja nuuskitaan sieltä ruokaa. Yleensä sivuluukku on auki, kun annan herkun, ettei opi kaltereiden välistä syömään. Ja siinä se sit pörrää aina välillä nuuskimassa ja katselemassa tippuisko ruokaa, kun tässä nyt seison:).
Tänään se myös aloitti hirveän kuikutuksen suoraan sanoen kyllä huudon, kun kuuli tuore lautasten kolisevan yhteen keittiössä, huh.. huh, kun herra huusi "RUOKAAAA" :D. Vielä huoneessakin piti huutaa, että varmasti saa sen lautasen häkkiin. Ja tuoreiden kimppuunhan se tottakai hyökkäsi, kun lautanen oli visusti maassa. Ensin vietiin toinen kurkku pesään piiloon ja sitten palattiin muita popsimaan. Nyt se tuolla parhaillaan pomppii ilosta :D.


Mutta olen tänään myös käynyt taas moikkaamassa "naapurin" marsuja. Leikkasin poikien kynnet ja otettiin kuvia :). Kaikki meni tosi hyvin. Allu oli vain vähän rimpuileva, mutta kaikki kynnet saatiin turvallisesti leikattua :). Edu oli vähän helpompi, vaikka oli siinäkin omat ongelmat, kun herra oli niin rentona, että valui jo melkein pois sylistäni :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti