torstai 10. helmikuuta 2011

Marsuja & hiiriä

Mooi!

Hihi tänään on ollut tosi kiva päivä eläinten parissa :). Olen siivonnut molemmat häkit ja vähän keksinyt uutta tavaraa häkkiin. Ei ole ihmeellisiä, mutta sentään jotain uutta.

Ensin siivosin Hallan häkin. Ja kun tuolla foorumeilla käyn niin siellä oli joku saanut hyvän idean tehdä tuommoisesta säilytys "pussista", lokerosta miksikä sitä nyt sanoisi, niin pesän. Minulla sattui olemaan semmoinen, jossa on kolme osaa niin leikkasin yhden Hallalla. Ja taisi tykätä! Ensin laitoin Hallan sinne ja siellä se oli vähän hämillää, puri ja raapi verkkoa ja hyppäsi pois. Sitten se meni kiertelemään häkkiä ja kohta se meni takaisin sinne lokeroon. Siellä se muuttui ihan sekoksi. Se alkoi pomppia ja sätkiä ihan hirmuisesti. Pää viskoi seinille ja heitteli sitä puolelta toiselle ja samaan aikaan pommpi ja pyöri. Se oli vasta hauskan näköistä :D. Kohta se tuli sieltä pois ja tutki taas häkkiä, ja hetken päästä hyppäsi takasin ja sama homma :D.





Noo sitten siivosin Aavan häkin. Se on hieman ankea.. koska on niin vähän tilaa (100cm häkki) mutta "keksin" sinnekkin jotain uutta. Tämäkin nyt vähän kopioitu foorumilta, mutta Aavalle uusi juttu. :) Tuo tuommoinen kori pesä. Se on hassun näkoinen, kun pikkunen kurkistelee sieltä rakosista. Kuvassa Aava on ehtinyt jo siirtää sen keskelle :D ei ollut hyvä paikka kulmassa, kun minä sen sinne laitoin.



No mutta, onhan erikokoiset kaveruksetkin päässyt tänään vähän tutustumaan. Valma taisi jopa hieman ihastua tuohon Halla poikaan ;) :D Ja minä kun pidän Hallaa pienenä, no voin sanoa, että en hiirien vieressä. Se näytti jättiläiseltä :D. Mutta tässä vähän tutustumis kuvia :).

"jaa .. no kai sitä vois vähän tutustuakkin"


"ai.. kuvaaks sää meitä?"


"no, mutta voishan sitä tutustua vähän paremminkin.. ottas tuun sinne"


"haittaako jos oon tässä sun kyljessä kiinni?"


Juu, että tuommoinen tutustuminen :D Valma meni Hallan alta ja edestä. Halla oli vähän sillee "mitääh ??" :D Mutta hyvin meni kaiken puolin, yritti Halla vähän näykkiä Valmaa korvista, mutta ei paljoo. Ja häntää, kun meni niin sopivasti suun edestä, että olisi voinut vähän maistaa.

Mutta Kirppua ei saa unohtaa olihan sekin tänään kädellä köpöttelemässä.. tässä muutama kuva neidistä. Se oli hieman utelias ja vilkas, joten kaikki kuvat ei ole oikein tarkkoja :).







Siinä oli muutama, siitä ei oikein saa kunnon kasvokuvia. Liian vilkas siihen touhuun :).

Mutta oli oikein kiva päivä rakkaiden kanssa. Eilen leikkasin myös Hallan kynsiä (terävät päät pois) ja oikein hyvin meni :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti