lauantai 5. helmikuuta 2011

Halla, Valma & Kirppu

Moikka!

Joo eli ajattelin nyt puhua muistakin eläimistä, kun vain marsuista. :) Mutta siivosin eilen myös hiirien dunan ja nyt sekään ei enään haise.
Minua hieman huvitti tämä Kirpun asento, kun huomasin sen. Laitan sen nyt tännekkin :D. Ja pahoittelen tosi paljon, kun kuva on noin sumea ja huono, mutta niistä ei oikein saa koskaan hyviä kuvia.



Siivouksen aikana neidit olivan putkidunassa. Me sanomme sitä putkidunaksi, koska siinä on kivat putket. Voin laittaa joskus siitäkin kuvia tänne, mutta tämä kuvassa oleva vietärikin on kiva missä neidit kökkivät.



Mutta ainahan pitää jotain niistä marsuistakin tänne mainita :D. Halla on oivaltanut, että mökkinsä katolle pääsee. Ja arvatkaa pomppiiko se nyt siellä ihan innoissaan? Kyllä! Sieltä on hyvät näkymät tiirailla tyttöjä viereiseen häkkiin ;D.



Ja vielä tähän loppuun on pakko kertoa mitä näin viimeviikolla.
Tulin kaverini kanssa huoneeseen ja katsoin Hallan häkkiin niinkuin yleensä. No Hallaa ei näkynyt ja mietin mielessäni, että "okeij, se on varmaan mökissä" noo me siinä juttelimme kaverini kanssa, kunnes hän sanoi: "öö Reetta, miks Halla on tuolla?" Menin häkin viereen katsomaan ja näin Hallan istuvan heinien joukossa :D. Voi, että oli kyllä naurussa pidättelemistä. Herra istui ihan tyytyväisenä, kun oli tiputtanut melkein kaikki heinät maahan ja itse istui heinien paikalla. Vaikka on meillä harrastettu sitäkin, että juostaan heinäkaukalon läpi. Mutta tätä en uskonut näkeväni :D. Onneksi sain otettua siitä kuvan.



2 kommenttia: