perjantai 7. tammikuuta 2011

Ostoksia

Heiijj!

Juu eli tänään kävin vähän ostoksilla :) ostin Hallalle kalkki -ja suolakiven + aktivointipallon. Oli pakko ostaa ja toivottavasti se Hallakin tykkäisi. :)

Muuten tänään ollut aika virkeänä. Ja kuikutellut iloisesti niinkuin aina. :) Suostui myös juomaan vettä jossa on C-vitamiinia. JES!!! Luulin jo, että se lopetti kokonaan veden juomisen, kun siellä oli sitä, mutta ei onneksi. :)

Eilen teimme äitin kanssa Hallalle pienen patjan, joka onkin ollut tosi kovassa käytössä. =) joka päivä pitää katella sieltä, että mitä huoneessa tapahtuu. Siinä se vahtaa yölläkin, jos en ole vielä nukkumassa<3 :) Siitä on tullut vähän niinkuin pomon paikka :D.


Patjan sisällä: Vaahtomuovia ja käyttämättömäksi jääny paita (lisäpehmikkeenä) päällä lämmin fleece.

Tänään meillä kävi myös hieman vieraita ihastelemassa Hallaa. Herra oli muuten hyvin, mutta kerran karkasi paidan sisään, mutta onneksi tuli myös sieltä kiltisti pois. :)


Sunnuntaina haemme uuden tulokkaan Aavan, joka menee viereiseen häkkiin, koska on tyttö. Sitä ennen pitää järjestellä huonetta ja heittää jotain pois, että kaksi häkkiä mahtuu. :)No mutta huominen on vielä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti