sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Esittely

Moikka! Kerron tässä blogissa elämäni eläimistä ja niiden touhuista. Laittelen kuvia ja kerron kuulumisia. :)

Pienimuotoinen esittely tämä hetkisistä eläimistä.

Meidän perheen ensimmäinen eläin, joka muutti meille oli nelivarvaskilpikonna Terho. Terhon tultua meille se oli 3vuotias, nykyään ikää on jo 6v, keväällä täyttää 7v.
Suosikki ruoat sillä konnalla on kurkku, tomaatti, mansikka, voikukat ja monet muut vihreät herkut. Terho tykkää olla vapaana talossa ja lempipaikka minne se menee on kylpyhuone ja sauna. Siellä on mukavan lämmintä ja yleensä niin rauhallista, että pitkätkin nokosetkin voi siellä ottaa. :) Nyt Terho on puolittaisella talvilevolla ja uni maistuu vieläkin paremmin. Kerran viikossa on valo -ja kylpypäivä. Keväällä lämmön ja auringon myötä vauhti kiihtyy mahtaviin lukemiin.

Meillä on myös kaksi pientä ja vikkelää hiirineitiä. Valma ja Kirppu. Tällä hetkellä neitien ikä on n 5kk. Molemmat tytöt tykkäävät juoksennella vapaana ja rakastavat omassa dunassaan katosta roikkuvaa kangaspussia. Siellä pussissa ne viettävät suurimman osan päivästä nukkumalla vierekkäin ja välillä päällekkäinkin. Illalla ne sitten heräilevät touhuamaan ja juoksemaan juoksupyörässä. :)

Uusin tulokas on 7viikkoinen Halla-marsu. Pikkuinen on ollu uudessa kodissaan vasta 5päivää. Halla on hyvin rohkea, vaikka välillä pitääkin juosta pesään piiloon, kun pelottaa. Hallan herkkuja ovat kurkku, porkkana ja salaatti, sekä Halla tykkää aamuista, kun on ruokakupin täyttämisen aika. :) Halla tykkää myös kuikutella iloisesti. Hallalle on tulossa kaveri niin pian kuin mahdollista. :)

Muistoissa: Shetlanninponi Doris 18v. Doris oli ainutlaatuinen poni, jolla oli luonnetta ja tempperamenttia. Tykkäsi omenoista, porkkanoista, leivistä ja kaikesta eniten kesän vihreästä ruohosta. Doris sairastui tammikuussa 2010 pahaan kaviokuumeeseen ja kesällä 2010 Doris lähti enkeleitten luokse taivaaseen<3.

1 kommentti: