keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Imuri oli vähän pelottava

Moiks!
Tänään aamu alkoi taas kuikuttamalla, että "ruokaa!" noo annoin ruoan Hallalle ihan normaalisti ja menin itse keittiöön Hallan jäädessä tyytyväisenä syömään.

Parin tunnin päästä aloin siivoamaan huonettani, koska lattia oli täynnä heinää ja hiiren ruokaa. Vein matot ulos tuulettumaan ja imuroin huoneeni. Halla oli koko sen ajan ihan paikoillaan pesässään. Noh, kun olin saanut siivouksen tehtyä ja kaikki oli valmista, niin Halla taisi kumminkin hetkellisesti järkyttyä imurin ääntä. Parin tunnin päästä menin katsomaan Hallaa, niin siinä se istu samassa kohdassa missä sen näin imuroinnin aikanakin, eikä ollut liikkunut yhtään.
Mutta illan mittaan se kyllä tuli syömään ja kuikutti normaalisti. :)

Illalla vielä mietimme päämme puhki äitin kanssa, että minne saamme sijoitettua 100cm häkin TYTTÖmarsulle :D tällä kertaa ihan oikeasti tytölle. Ja lopulta saimme ratkaisun. Ja nyt se tyttö ei tulekkaan meille torstaina vaan sunnuntaina, eli sitä sitten odotellessa. Mutta silloin on lomatkin jo lopussa. :(

Illalla vielä Halla heitti pukkia ja juoksenteli innoissaan ympäri häkkiä. Onneksi sillä on tilaa juosta. Ja nyt jatkossakin on, kun ei sitä poikaa tulekkaan samaan häkkiin. :)

Ja kävinhän myös tänään Mustissa ja Mirrissä, mutta sieltä ei löytynyt mitään. Ja sen jälkeen Faunattaressa ja sieltä löysin Oxbow ruokasäkin mukaan. :)

Semmosta tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti