keskiviikko 10. elokuuta 2011

Yhteenmuutto ja pesu :)

Moiikkaa!!

Joo eli niinkuin otsikko jo kertoo marsut muutti tänään samaan häkkiin lopullisesti ellei tule mitään pahempia riitoja miksi pitäisi erottaa! :)
Ja myös, että molemmat marsut kävivät tänään pesulla.

Mutta siis.. Aava ja Halla viettivät viimeyön jo samassa häkissä, mutta tänään sitten aamulla laitoin Hallan hetkeksi omaan häkkiin, kun reppana näytti olevan ihan stressaantunut Aavan pomotuksesta. Mutta tässä illalla laitoin ne kylppäriin yhdessä ja siellä ne söivät jo samaa porkkanaa. :)

Sain myös vinkkejä miten voisi tulla paremmin vielä toimeen.. 1.) pesin häkinpohjan etikalla 2.) pesin tottakai myös kalterit.. ja 3.) pesin marsut.

Pesut meni yllättävän hyvin. Ajattelin jo, että Halla rimpuilee minkä pystyy, mutta ei :o Halla oli niin nätisti, ei rimpuillut missään vaiheessa, ei pesun eikä föönauksen aikana!! WouW (Y). Mutta Aava sitten muutaman kerran yritti lavuaarista pois pesun aikana, mutta ei sekään mitenkään paljon. Tosi hyvin meni pesut sun muut! :)

Nytten molemmat on siirretty tuonne häkkiin kahdestaan ja sieltä kuuluu välillä hampaitten kolistelua, ryminää ja juoksemista, kuikutusta, kurinaa yms. Mutta eiköhän se siitä vielä :). Niitten pitää nyt vain selvittää kumpi on pomo.

Ei valitettavasti tullut Hallasta eikä Aavasta pesukuvia, muutakuin Aavasta sitten pyyhkeessä parikuvaa. Lisään ne heti kun saan kuvat koneelle :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti