keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kuulumisia!



Heips!

Kirjottelen nyt vähän kuulumisia. :)

Mutta siis täällä menee kaikilla elukoilla hyvin! Marsut alkavat hyväksymään toisen kaverina, vaikka vieläkin yrittää isotella toisilleen. :) Siivosin tänään häkin ja laitoin Aavan rakkaan nojatuolin sinne ja katsoin miten siinä käy, että päästääkö Aava Hallaa siihen ollenkaan, mutta yllättävästi kävi, että molemmat ovat vuorotellen siinä makoilemassa :). Suloinen Halla, kun menee ihan rennoksi kyljelleen makaamaan sohvalle.<3

Hiiriuutisiakin sen verran, että kävin eilen kaupungissa kaverini kanssa ja matkaan sattui mukava puinen talo hiirille :). Tilattiin pieni puu mökki niille tuossa muutama viikko sitten, niin se on ihan syöty jo. Naureskelin itsekseni, kun laitoin tuon ison talon sinne, että kaikki 5 tuholaista uuden talon kimpussa :D.
Ja vielä semmoistakin asiaa, että joko Piitusta tai Miitusta tulee mamma lähiaikoina :). Eli siis hiirilauma lisääntyy nyt vain omien hiirien jälkeläisiä.. KIVAA! Viikonloppuna tulee sulhanen kylään pariksi viikkoa (kasvattajalta jolta olen ottanut melkein kaikki hiireni)



Mutta eipä mulla muuta :)

4 kommenttia: