maanantai 25. heinäkuuta 2011

Riehumista ja katoamistemppu!

Moiks!

Tännepäin kuuluu hyvää. Halla on parantunut tosi hyvin. Kuikuttaa yhtä innoissaan, kun aina ennenkin ja saa sätkyjä ja hyppii ilohyppyjä pitkin häkkiä :D.

Tuossa pieni kuvasarja Hallan asennoista riehuessa :D









Ja sitä rataa :D.

Noo siivoilin tuossa noin viikko sitten hiirien dunan ja olen joka yö kuullut, että ne on syönyt rivitaloaan, mutta ajattelin että ne jyrsii kulmia vain, koska niitä ne oli aloittanutkin. Mutta kun nostin rivitalon pois dunasta ja oletin, että kaikki hiiret on sisällä niin kuinkas kävikään.. kaikki oli maassa.. ne oli jyrsinyt pohjaan ison reijän ..näin :


Anteeksi... en tiedä miksi tuo kuva noinpäin meni, mutta näette ainakin miten ne on sen syönyt.

Eipä tännepäin oikein muuta :) Ainiin ja vielä.. luulimme tässä pari päivää sitten Terhon karanneen kylppäristä nimittäin sitä ei löytynyt ei mistään, mutta sitten se loppuenlopuksi löytyi ison vaatekasan päältä (likapyykkikorin vierestä) nukkumassa, johon oli ilmeisesti heitetty vaatteita vielä päälle. Mutta onneksi löytyi.. ehdimme jo säikähtää, että kylppärin ovi on jäänyt auki ja Terho on kävellyt ulko-ovesta ulos (koska molemmat ovet olivat auki).

Pahoittelen.. tämäkin meni omituisesti vinottain :o

2 kommenttia:

  1. Hyvä että Halla on toipunut! :) Hiiret tykkäsi rivarista!! :D ;) Meillä teki hamsut ja muut aina pohjaan reijän jos oli mahdollista. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, Halla on sitkeä kaveri! :) Ja jooo hiiret tosiaan tykkäsi talosta :D

    VastaaPoista