maanantai 18. heinäkuuta 2011

Hyvästi isyys!

Moiikkaa!

Tänään on suuri päivä takana Hallalle niin, kuin myös minulle. Hallan leikkaus meni hyvin ja toipuminen on alkanut lupaavasti.

Aluksi Halla oli paniikissa, kun saavuimme lääkäriin. Otettiin paino ja kuunneltiin sydän. Sitten Halla saikin rauhottavan piikin ja herra simahti samantien. Siinä sitten hetki ootettiin, että kaikki oli valmista ja sitten me jätimmekin Hallan sinne ja lähdimme käymään mökillä hakemassa äitin lompakon.

Noin tunnin kuluttua meille soitettiin, että Halla olisi valmis lähtemään kotiin :).
No me sitten lähdimme tottakai hakemaan Hallaa ja kun Halla sitten tuotiin meille niin siellä se yllättävän virkeänä, mutta silti pökkyröisenä yritti kaivaa kyljelteen itseään pois boxista :D.

Kotiin kun päästiin niin Halla käveli pitkin häkkiä huojuen puolelta toiselle, kuin olisi vetänyt pienet päivä kännit. Oli aika hauskan seurata, kun pelletit ei vielä oikein pysynyt suussa, mutta raastettua porkkanaa ja kurkkua alkoi melkein heti syömään, kun häkkiin pääsi :).

Nyt illalla se on lähinnä levännyt häkissä ihan makuullaan. Mutta kyllä se herra jaksoi kuikuttaa niinkuin aina ennenkin, kun kuuli tuoreruoan lautasten kilinää :).

Huh huh.. on ollut jännä päivä. Mutta nyt voi huokaista, kun leikkaus on ohi ja se meni hyvin ja toipuminenkin on alkanut niin hyvin jo. Nyt vain täytyy pitää Hallaa ja Aavaa 2-3 viikkoa erillään toisistaan ja sitten ne saa SAMAAN HÄKKIIIN!!! odotan sitä innolla :)<3


Mutta mutta .. olenhan tehnyt tänään silti muutakin :). Kaverini kanssa innostuttiin askartelemaan. Tein sitten Hallalle isomman patjan, kun entinen jäi pieneksi. Ja sitten tein myös hiirille uuden riipparin, kun sattumoisin tuo lauma kasvoi niin, ettei kaikki halukkaat mahtunut siihen pieneen :).
Kaverini teki uusille rottatytöille riipparin ja patjan :).

Tässäpä muutama kuva teoksista!



Tässä on hiirille riippari. Samalla tekniikalla, kuin edellinenkin nyt vain olen ommellut nuo narut kankaiden sisälle :). Päällä on pehmeää Tarzan kangasta.


Takapuolella jotain vanhaa verhokangasta




Ja tuossa kuva uudesta patjasta. Samaa pehmeää Tarzan kangasta on käytetty myös tähän. Ja sisällä vaahtomuovia.


Kaverini teokset ovat tässä. (yhteiskuva) Hän halusi tehdä vähän niinkuin "samaa sarjaa" olevat patja ja riippari, jos huomaatte ;).


Tarvittiin kyllä välillä äitin apua :)

Mutta vielä näin tähän loppuun.. meidän rakas konnamme tänään vapaana ollessaan halusi mennä moikkaamaan Hallaa :)




Että semmosta tähän päivään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti