tiistai 15. maaliskuuta 2011

Terveitä hiiriä!

Moi!

Joo elikkäs tänään kävimme hiirineitien kasvattajan luona terveystarkastuksessa, kun alkoi mietityttämään, että onko Kirppu ihan kunnolla parantunut, mutta onhan se. Terveitä molemmat :). Kasvattaja kehui kuinka ovat kesyjä ja Kirppu on kuulema lihaksikas :) no ei ihme.. aina juoksemassa ja pomppimassa :D. Ennen lähtöä molemmat saivat vielä loishäädön. Nyt on helpottunut olo, kun tietää, että ovat terveitä. Siivosin myös tänään dunan.

Kuikuille kuuluu myös hyvää :) Halla on oma energinen itsensä, tuolla aitauksessa juoksentelee kuin mikäkin maantiekiitäjä :D. Tänään siivosin myös Aavan häkin ja huomena pitää siivota Hallan häkki, siksi näin, koska pyyhkeet eivät riittänyt molemmille.. pitäisi ostaa vielä muutama lisää. :) Kävimme tuossa muutama päivä sitten ostamassa lisää ruokaa Hallalle ja maksoi ihan kamalasti!! huh huh.. ei voi muuta sanoa :/. No mutta onpahan nyt ruokaa.

Hihi voii on pakko tännekkin nyt mainita, että kaverini saa huomena hamsterin ja olen itsekin ihan innoissan siitä :) <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kun Kirppukin on kunnossa:)
    Ihana kuvaus Hallasta:D Kuvissakin se on juuri noin ihana kun kuvailet:) Aava tuntuu noista kahdesta rauhallisemmalta tapaukselta:)
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Niin on, ehdin jo säikähtää, että se pitää lopettaa tai jotain muuta. Ja joo Aava on paljon rauhallisempi, kuin Halla :D.
    Kiitos samoin :)

    VastaaPoista