perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pieni päivitys

Moiks!

Joo päivitän nyt tälleen pienimuotoisesti nyt. Mutta siis tänään juoksutin hiiriä hetken aikaa sängylläni ja kakkoja sain kerätä sitten sen jälkeen. :D lakanat meni pesuun.. piti mennä jo pari päivää sitten niin sen takia pidin vielä hiiriäkin siinä.


Juu ja leikkasin sitten Aavan kynnet. Ja meni tosi hienosti. Sai leikata ihan reilusti, kun oli kasvanut jo aika paljon. Mutta yllätyin kuinka helposti se kävi, vaikka entinen omistaja sanoi, että se on hankala kun kynsiä leikataan ja että siihen tarvitsee kaksi (ainakin hän on leikannut aina jonkun kanssa, että toinen pitää Aavaa ja toinen leikkaa) mutta tänään ainakin Aava oli niin mallikkaasti ettei toisia tarvinnut :) Kyllä kaverini oli vieressä ja silitteli sitä, että en sitten tiedä vaikuttiko se asiaan, mutta pääasia oli että kaikki meni hyvin :). Ja nyt on lyhyemmät kynnet. Välillä oli hieman hankaluuksia, kun Aavalla on niin käyrät kynnet etten tiennyt miten laitan ja pidän saksia, mutta kyllä aina asennot keksi.


Ja vielä tähän loppuun. On nimittäin tosi hauska katsoa, kun nykyään Halla ja Aava voivat katsella toisiaan jopa nenät vastakkain, niin nyt Halla on ihan rakastunut Aavaan ja on nenä kiinni koko ajan Aavan häkissä :D.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti