torstai 8. joulukuuta 2011

Hiiri kuulumisia täältäpäin



Heippa vaan kaikki!

Ajattelin kirjotella tänne pitkästä aikaa vähän iloisempiakin asioita, kun vain noita kuolin ilmotuksia.

Mutta siis tänne kuuluu kaikille hyvää, Teho nukkuu päivät ja herää sillon tällön lämpölampun alle lämmittelemään ja syömään. Sitten se käy uudestaan nukkumaan ja saattaa nukkua sen pari kolme päivää putkeen ennen seuraavaa heräämistä. :)

Mutta mutta.. mulla on hirvee päättäminen tässä, kun sille tutulle hiirikasvattajalle lähtee nyt yks noista pojista ja kun en osaa päättää kuka.. Eka olin siinä päätöksessä, että Aatu lähtee, mutta nyt on mieli muuttunut ja annoin Aatulle täältä pysyvän kodin, eli se ei ainakaan lähde. No Alfredille oon "luvannut" myös täältä jo ihan vauvana kodin :D.. eli Batman sitten muutaa :( tuntuu hirveältä antaa se pieni vauva pois, mutta siellä sillä odottaa hyvä koti, vaikka mulle jääkin ikävä! Onneks se ei sentään kuole, vaihtaa vaan kotia :) .

Mutta oon siivoillu noita dunia tässä muutaman päivän ja just äsken siivosin viimesenä Alfredin dunan ja otin pari kuvaa pojasta. (itse olen vähän kipeä, joten siksi postausta tälleen keskellä päivää) Joka kerta kun siivoan jonkun dunan, harmittelen kun ei ole tarpeeksi virikkeitä :/ pitäisi ostaa.. tai pyytää pukilta ;).

Tässä nyt vähän kuvia tämän hetkisistä dunista ja niiden järjestyksistä :

Aatun oma keltanen boxi :)


Tyttöjen boxi :)


Ja muutama kuva asukeista
Iiitu


Pajuu


Hilmaa ( Larakin on vielä, mutta ei saanut tänään kuvaa neidistä:))


Sitten vielä tämä meidän Alfred herra :) Tuli monta hyvää kuvaa, mutta jos nyt laitan vaan pari, on jo tarpeeksi pitkä tää postaus. :D

Juuri siivottu duna molemmista suunnista.






"Miten täältä pääsee poois?"


Ja vielä tänne loppuun, en ole tainnut laittaa yhtään kuvaa itsestäni? En ainakaan muista, että olisin laittanut. Mutta nyt laitan! Näätte vähän minkä näköinen tyttö tänne kirjoittelee :). (ei nyt mikään paras kuva musta, mutta siinä on söpö Aava :))


ps. Kirjotelkaa ihmeessä jotain postaus ideoita tai mitä haluaisitte tietää niin kerron sitten postauksissa siitä mitä teitä kiinnostaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti