sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Aava postaus






Heippaa!

Voi, että taas on aikaa kulunut enkä oo postaillut. Mutta täällä on kaikki hyvin. Tänään ajattelin tehdä Aavasta oman postauksen, vaikka samoja tietoja löytyy Aavasta jo täältä blogin sivulta kohdasta Aava. :D

Mutta siis Aava on risteytys marsu. Sukupuoli on naaras ja väriltään on golden agouti-white-golden. Neiti on syntynyt 29.11.2008 eli kohta vietetään 3v. synttäreitä, jee! :)
Aava on luonteeltaan ollut aika ujo ja arka, mutta nytten vuoden mittaan ja ihan tässä lähi kuukausina Aavasta on tullut rohkeampi, uteliaampi ja paljon luottavaisempi. Ja se on minusta tosi kivaa, koska olen harmitellut sitä, kun tuntuu ettei Aava ole luottanut minuun ihan kunnolla. Nytten kun otan Aavan sängylle kanssani makoilemaan niin siihen se käy pötkölleen viereeni.. saattaa vähän hiljaa jutella minulle ja nuolla kättäni tosi paljon :). Ja se lämmittää sydäntäni<3.





Aavan herkkuja on: Kurkku, salaatti, kuivatut hernelastut ja voikukan lehdet.
Se osaa myös kolme temppua (samat kun Halla) Nousta takajaloilleen, pyörähtää ympäri ja uusin opittu temppu on antaa tassua/tassut :D.
Aava muutti meille joskus joulun jälkeen Hallan seuraksi, kun siltä oli kuollut kaveri eikä entinen omistaja halunnut enään jatkaa marsu harrastusta. Niinpä se sai meiltä uuden rakastavan kodin. :)



mun pikku prinsessa

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että marsuilla menee edelleen hyvin :) Tulin pitkästä aikaa pyörähtämään näilläkin sivuilla. Olen niin iloinen, että aava sai noin hyvän kodin :) Hyvää joulua teille kaikille!

    - Taina

    VastaaPoista