sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Nokka kohti kesää!


Heippa!

Viimeksi ilmoittelin, että hiirilauma vain lisääntyy ja tieto pitää vieläkin paikkaansa :). 17.6. neideillä olisi luovutusikä, mutta itse olen riparilla niin en pääse niitä hakemaan, joten se siirtyy muutamalla päivällä. Uusi duna tuli postissa muutamia päiviä sitten.. sivussa on pieni reikä, mutta eiköhän sen saa umpeen jollain tavalla :D.

Noo, mutta... marsut kävivät ulkona ihan kunnolla tuossa torstaina. Rakensin niille aitauksen ulos.. tein vielä sillein, että kokosin pienen taikisaitauksen Hallalle ja laitoin sen tuon ison aitauksen sisälle niin, että ne pystyivät olemaan Aavan kanssa yhdessä siellä. :)


Voi että sitä riemua, kun ne pääsivät kahdestaan syömään ruohoa ja muita herkkuja sieltä maasta. Molemmat kuikuttivat niin iloisesti ja Halla sätki riemusta. Vaikka ensin Hallaa pelottikin ja oli niin 99% varma, ettei astu jalallakaan ulos.. mutta kuinkas siinä taas kävi :D Halla oli niin onnellinen Aavan kanssa ulkona<3.


On niin ihanaa, kun on ollut lämmintä. Terhokin on ollut kolme yötä ulkona ja se nauttii niiin siitä auringosta ja lämmöstä :)<3 ihan ADHD:na kulkee pitkin ulkoaitaustansa ja nauttii kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti