torstai 21. huhtikuuta 2011

Valma, Hilma ja Paju

Moiiikkaa!

Nyt on sitten se torstai, jota olen odottanut maanantaista asti :D. Ja aivan yli-ihanat hiirineidit on saapunut uuteen kotiinsa MEILLE<3. Eli Paju ja Hilma. Ovat niin pieniä verrattuna Valmaan. Uiui.. aivan syötävän suloisia pikkuneitejä.:) Tutustuminen Valman kanssa on sujunut hyvin, hetken oltiin vähän että "ketäs nää on?" mutta sitten nukuttiinkin jo kylki kylessä, välillä Valma alla tai keskellä :).

Olivat tuossa aluksi n.8h kuletusboxissa, että varmasti sitten ollaan kavereita keskenään, eikä ketään syrjitä. Valma oli loppuajasta jo sitä mieltä, että se on ihan liian pieni paikka meille kolmelle.. kurkotteli ylöspäin ja tutki reunoja. Ei tiennyt oikein miten olisi ollut siellä. Siirsin ne siinä 23.30 omaan dunaansa, joka oli sisustettu hienosti, piilopaikkoja oli, mutta oli myös sopivan avara.

Voi sitä riemua, kun kaikki kolme pääsivät sinne dunaan. Hirmuinen vipellys on käynyt siitä asti. Hilmakin kipittää niin nopeasti tuolla menemään, että harmaa pieni palleroinen vain vilahtaa aina jostain ja sitten taas häviää näkyvistä :D.

Mutta voisin kertoa hieman neideistä. Nimet ovat siis edelleen Hilma ja Paju. Ovat samasta poikueesta eli ovat siskoja<3 Hilma on rohkea, vilkas, nopea ja energinen tytteli. Se kipitti ensimmäisenä minun kädellä, kun pääsimme kotia ja annoin käteni niille haisteltavaksi. Eihän se kun vähän nuuhkaissut kättäni ja jo oltiin sylissä :D. Paju on taas se hieman ujompi hiiri, se nuuski vähän kauempaa kättäni, eikä oikein välittänyt siihen tulla.. ei edes vahingossa. Mutta Paju tulee oikein hyvin juttuun Valman kanssa, siellä ne päällekkäin (Valma alla ja Paju päällä) nukkuivat<3.

Tässä hieman kuvia :)

Paju:

Pieni Paju nukahti muuton jälkeen.




Kupilla

Tässä huomaa kokoeron


Hilma









Illalla meno oli dunassa niin vikkelä, että sai pääosin tällaisia kuvia:




Mutta nyt Valmalla on kaverit ja toivotaan, että kaikki menee hyvin ja että neidit elää pitkään ja terveenä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti